Opinie o ratalce Speed Cash

Speed Cash opinie⭐ - przeczytaj opinie o Speed Cash🙂, wyraź swoje zdanie o Speed Cash. Dowiedz się więcej, opinie o Speed Cash i komentarze to źródło informacji dla Ciebie i innych Czytelników - zapytaj lub dodaj opinię o Speed Cash.

Poniżej klientów Speed Cash, które znaleźliśmy na stronie firmy. Poznaj opinie o Speed Cash, wyraź własne zdanie:

Magalena (28.06.2017): Potrzebowaliśmy spłacić zadłużenie u komornika Speed Cash nam pomógł. Spłacamy miesięcznie raty, nie było problemu żeby się dogadać i ustalić dogodny harmonogram. Dziękuję i polecam.

Karola (1.08.2017): Mili i profesjonalni doradcy oraz szybkie załatwienie sprawy to dwa największe plusy. Ogólnie ok, polecam.

Wojtek (20.07.2017): W pełni profesjonalna obsługa polecam.

marty34 (6.07.2017): Polecam, nie spodziewałam się, że tak szybko da się załatwić.

Katarzyna (26.06.2017): Jestem zadowolona umowę podpisywaliśmy u notariusza w Warszawie, na drugi dzień pieniądze były na koncie. Będę polecać.

Małgorzata (20.06.2017): Firma jest na wysokim poziomie, doradcy chętnie pomagają i udzielają wyczerpujących odpowiedzi. Myślę, że nie zawiodę się na firmie.

Grzesiek (20.06.2017): Porządna firma, mój doradca pan Krzysztof sprawnie pomógł przebrnąć przez wszystkie formalności. O firmie dowiedziałem się od znajomego, zdecydowanie mogę polecić.

Renata (15.06.2017): Wrażenie ogólne bardzo dobre, wszystkie informacje rzetelnie i czytelnie przedstawione, czekam jeszcze na przelew i wtedy będę mogła powiedzieć, że nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM!!!!!!

karolina_p (12.06.2017): Jak dla mnie najlepsza firma udzielająca pożyczek. Świetni doradcy i profesjonalna obsługa. Polecam sprawdzić, ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi.

Wojtek (2.06.2017): Profesjonalna, sprawna i szybka obsługa klienta. Jasno określone zalety i ewentualne negatywne strony pożyczki, w razie oczywiście niedostosowania się do zawartej umowy przez pożyczkobiorcę. Moim konsultantem jest Karol Lączyński i jestem zadowolony z fachowej obsługi. Polecam

Aneta (29.05.2017): Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do Klienta, szybkie i sprawne działanie. Firma godna polecenia!

DariuszR (18.04.2017): Godni polecenia. Miałem bardzo ciężką sytuacje, komornika i sporo zaległych zobowiązań. Już po pierwszym kontakcie telefonicznym zostałem zaproszony na spotkanie. Doradca prosto i w zrozumiały sposób wytłumaczył mi cały proces. Wszystko profesjonalnie i bardzo szybko, co było dla mnie ważne. Polecam!

Ewa (15.04.2017): Firma Speed Cash jest na poziomie,obsługują profesjonalni ludzie z kulturą i wiedzą. Pozdrawiam

Adrianna (8.03.2017): Mistrzostwo świata - szybko, profesjonalnie, z należytym klientowi maximum informacji o produkcie i o jego tzw. plusach i minusach ( tzn. koszt który nie jest niski i firma dokładnie wyjaśnia, tak aby klient był dokładnie zorientowany, jaką podejmuje decyzję ). Firma stawia na pomoc klientowi i dokładną informację oraz wyjaśnienie wszystkich niejasności. Jasne zasady co do wysokości kwoty i wymaganych zabezpieczeń względem pożyczanych kwot. Aaaa i najważniejsze, czysty układ - umowa podpisywana jest w formie Aktu Notarialnego, na podstawie tzw. Formularza pożyczki, który klient dostaje dzień wcześniej do akceptacji i NIE MA Żadnych Umów i dopisków w nich drobnym druczkiem tj. bywa to w firmach krzak typu internetowi lichwiarze chwilówki,z zapisami w umowach z tzw. Paragrafem z miejsca oraz niedozwolonymi zapisami w umowach pogrążających Klientów później. Firma Speed Cash to inna Bajka i Profesjonalny Partner w Pożyczkach. Życzę aby w końcu stali się SA i może nawet Bankiem. Jako Pożyczkodawcę POLECAM. Jako pracodawcę chyba też piękne Biuro, profesjonalni pracownicy - pracować też bym dla Tej firmy mogła :) Niestety oferty jeszcze nie złożyli ale pożyczkę otrzymałam i to w super profesjonalnym klimacie. Dziękuję i Polecam.

Grzeń (4.03.2017): Po wypełnieniu wniosku na stronie kontakt był już po godzinie, a po południu tego samego dnia zadzwonił do mnie doradca. Po podpisaniu umowy pieniądze na koncie miałem tego samego dnia wieczorem, a cała procedura pożyczki trwała góra 5 dni...

Laxalak (1.02.2017): Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu zainteresowanemu firmę pożyczkową Speed Cash Polska.Mają przede wszystkim pełne, profesjonalne podejście do klienta, przejrzyste , jasne warunki współpracy i co najważniejsze są uczciwi.

Magdalena 89 (21.01.2017): Po wysłaniu wniosku szybki kontakt telefoniczny, omówienie z doradcą, dwa dni później miałam pieniądze. Poleciłam ich usługi znajomemu, też jest zadowolony.

MarcinB (14.01.2017): Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi. Jeśli można powiedzieć o pożyczce, że spełnia oczekiwania, to ta właśnie taka jest.

Mat (10.01.2017): Dobra jakość współpracy. Przede wszystkim konkretnie i szybko.

K-wska (4.01.2012): Przede wszystkim szybko, formalności ograniczone do minimum. Warunki dobre.

eka (4.01.2017): Polecam Speed Cash Polska ze względu na wyciągnięcie pomocnej dłoni, za zaangażowanie, terminowość i profesjonalizm.

g.morz (27.12.2016): Profesjonalne podejście do klienta - wyjaśniają krok po kroku zasady udzielania pożyczek, szukają rozwiązania konkretnego przypadku, działają szybko - wystarczyły niespełna 2 dni, by środki znalazły się na koncie.

Wieczór (24.10.2016): Szybka i sprawna obsługa, od 1 - szego telefonu kasa na koncie w 48h!

S_M (20.10.2016): Szybko i rzetelnie, z pewnością firma godna polecenia

Monika (24.10.2016): Bezkonkurencyjnie szybko udzielane pożyczki. Zadłużenie komornicze spałacane natychmiastowo.

Anita (19.10.2016): Pożyczkę dostałam bardzo sprawnie, mało formalności, bez weryfikacji BIK. Spłatę ustaliliśmy elastycznie. Fajnie, że mają indywidualne podejście do klienta. Mega pomocny doradca, dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Bardzo polecam.

Speed Cash opinie - zobacz co jeszcze wiemy o ratalce Speed Cash:

Speed Cash opinie:

Przeczytaj lub wyraź opinie o Speed Cash, zobacz też logowanie Speed Cash

Pożyczka dla FIRM
Ratalna Speed Cash

20 000 - 10 000 000 zł

Spłata w

3 - 48 mies.

Speed Cash to szybka pożyczka pozabankowe pod zastaw nieruchomości, pojazdów lub maszyn, pożyczki od 30 tys. zł do 5 mln zł, kredytowanie na okres od 3 miesięcy do 10 lat.

Speed Cash to oferta dla przedsiębiorców, możliwość odroczenia spłaty kapitału i odsetek, możliwość spłaty komornika, zaległości w ZUS i US, bez BIK i zaświadczeń z ZUS oraz US, minimum formalności - poznaj opinie o Speed Cash.

 

Speed Cash - kroki

Kroki do otrzymania pożyczki od Speed Cash:

  • kliknij banner lub przycisk i przejdź na stronę Speed Cash

w kolejnych krokach wymagane jest:

  • wypełnienie wniosku pożyczkowego
  • dostarczenie wymaganych dokumentów
  • otrzymanie decyzji o pożyczce
  • podpisanie umowy i przelew środków

 

Czy Speed Cash weryfikuje BIK, BIG, KRD, ERIF?

Analiza baz, zobacz jakie bazy sprawdza Speed Cash weryfikując Twój wniosek o pożyczkę:
  • Speed Cash sprawdza BIK
  • Speed Cash sprawdza BIG
  • Speed Cash sprawdza KRD
  • Speed Cash sprawdza ERIF

 

Informacje prawne i przykład reprezentatywny

Modelowy przykład pożyczki: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) to 39,15% przy założeniach: całkowita kwota pożyczki 100 000,00 zł; całkowita kwota do spłaty 133 120,20 zł; oprocentowanie stałe w skali roku 0%; odsetki 0 zł; jednorazowa prowizja: 30%; miesięczne raty: 1 331,20 zł, ostatnia rata: 118 477,00 zł; całkowity koszt pożyczki 33 120,20 zł; umowa na 12 miesięcy (minimalny okres 3 miesiące, maksymalny okres 120 miesięcy). Maksymalna Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) to 165,95%. Stan na 14.03.2018r.

Dodatkowe informacje znajdziesz w umowie pożyczki oraz po zalogowaniu na stronie Speed Cash, kontakt Speed Cash i logowanie Speed Cash oraz strona www poniżej.

 

Speed Cash - dlaczego

Zobacz dlaczego warto skorzystać ze Speed Cash:

  • wgląd w dokumenty na 24h przed zawarciem transakcji
  • umowa podpisywana u notariusza
  • pożyczki od 30 tys. zł do 5 mln zł
  • kredytowanie na okres od 3 miesięcy do 10 lat
  • oferta dla przedsiębiorców
  • możliwość odroczenia spłaty kapitału i odsetek
  • możliwość spłaty komornika, zaległości w ZUS i US

dodatkowo

  • bez BIK i zaświadczeń z ZUS oraz US
  • minimum formalności
  • 15 lat doświadczenia
  • zespół ekspertów
  • możliwe różne formy zabezpieczenia: mieszkanie, dom, firma, samochód i inne
  • oprocentowanie 0%

 

Kalkulator Speed Cash

Kalkulator pożyczki Speed Cash znajdziesz na stronie Speed Cash, na którą odsyłamy - kliknij przycisk pod koniec opisu, aby przejść na stronę i skorzystać z kalkulatora Speed Cash

Korzystając z kalkulatora możesz wyliczyć ratę lub koszt pożyczki, czy też termin spłaty.

Uwaga! Kalkulator (z reguły) pełni funkcję informacyjną i nie stanowi oferty handlowej, dlatego też nie zawsze może stanowić podstawę do ewentualnej reklamacji - szczegółowe zapisy znajdziesz w umowie.

Korzystając z suwaków na kalkulatorze ustaw kwotę i okres pożyczki, ustawiając te wartości dla pożyczki "pierwsza gratis" (jeśli możesz otrzymać taką pożyczkę od Speed Cash) sprawdź czy RRSO wynosi 0% - w przeciwnym wypadku zmień okres lub kwotę pożyczki.

Kalkulator Speed Cash użyty na stronie www Speed Cash może pomóc Ci przeanalizować sytuację finansową oraz zastanowić się jakiej kwoty pożyczki potrzebujesz i w jakim okresie będziesz w stanie ją spłacić.

✅ Kliknij przycisk i poznaj warunki Speed Cash

 

Pożyczki ze złym BIK - pod zastaw

Oferowane przez Speed Cash Polska bezpieczne pożyczki pozabankowe są udzielane mimo negatywnej oceny kredytowej, przy niekorzystnym wpisie w BIK, czy zadłużeniu w ZUS lub Urzędzie Skarbowym. Speed Cash opiera się na solidnym zabezpieczeniu, którym najczęściej jest nieruchomość.

Pożyczki Speed Cash wyróżniają się możliwością zabezpieczania szerokim wachlarzem aktywów:

  • pożyczki pod zastaw domu
  • pożyczki pod zastaw mieszkania
  • pożyczki pod zastaw dla firmy
  • pożyczki pod zastaw działki
  • pożyczki pod zastaw samochodu

 

Proces pożyczkowy Speed Cash

Kliknij przycisk lub banner, w kolenym etapie czekają Cię cztery kroki do otrzymania bezpiecznej pożyczki bez zaświadczeń:

  1. złożenie wniosku pożyczkowego, wniosek o pożyczkę można złożyć online, korzystając z prostego formularza na stronie internetowej. Wniosek można również złożyć osobiście w siedzibie Speed Cash Polska lub telefonicznie kontaktując się z doradcą kredytowym.
  2. dostarczenie wymaganych dokumentów, do podjęcia decyzji kredytowej wystarczy przedstawienie dokumentów potwierdzających bycie właścicielem nieruchomości, która będzie stanowić zabezpieczenie przyznawanej pożyczki.
  3. otrzymanie decyzji o pożyczce, zespół doradców przeprowadza sprawną weryfikację dostarczonych dokumentów i analizuje stan prawny nieruchomości.
  4. podpisanie umowy i przelew środków, po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku o pożyczkę pozostaje jedynie podpisanie umowy w kancelarii notarialnej. Gotówka trafi na Państwa konto od razu po zakończeniu tego procesu, bez zwłoki i dodatkowych formalności.

 

Speed Cash (skrót)

Dane rejestrowe Speed Cash✅NIP 525 256 81 39
✅REGON 146919158
✅KRS: 0000476807
Speed Cash adres / siedzibaSpeed Cash Polska sp. z o. o. Mazowiecka 9, 00-052 Warszawa
Speed Cash kontakt / infolinia22 313 19 62
Godziny pracy Speed Cashpon - pt 9.00-18.00
Wniosek o pożyczkęWniosek o pożyczkę Speed Cash możesz składać 24h/7. Aby złożyć wniosek o pożyczkę przejdź na stronę Speed Cash i postępuj zgodnie z instrukcją na ekranie.
Speed Cash logowanie / Speed Cash wwwUżyj loginu i hasła aby się zalogować na Speed Cash, kliknij przycisk aby się zarejestrować lub przejść na stronę Speed Cash
  
Minimalny wiek pożyczkobiorcyod 18 lat
Maksymalny wiek pożyczkobiorcybez górnego limitu wieku
Weryfikacja bazSpeed Cash BIK, BIG, KRD, ERIF, udziela pożyczek również dla zadłużonych
Pierwsza gratisNie
Kolejne pożyczki20 000 - 10 000 000 zł, zwrot 3 - 48 mies.
Kalkulator Speed CashKalkulator Speed Cash znajdziesz na stronie Speed Cash, naciśnij przycisk aby przejść, użyj suwaków aby sprawdzić inne warianty pożyczki. Kalkulator Speed Cash - dodatkowy opis na kalkulatora Speed Cash naszej stronie.